If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, постегнах алфетката останаха ми дребни неща за доизкусоряване.. но едно от нещата които най-много ме дразни е, че не и работи клаксона, неможах да намеря бушон който да отговаря на свирката. Някой да се е сблъсквал с този проблем?
мисля че е най-горе в ляво.Този бушон е за клаксона и чистачките.На мен се ебават чистачките спират ми в горно полойение и сам извадил бушона и не ми работи клаксона бе него
е значи не е от бушона.виж или някои кабел или самия клаксон дали ти работи не е кои знае колко сложнопусни кабел до акомулатора и виж дали ше работи с директна вразка ако работи значи проблема е по трасето някои кабел ти е прекъснат
работи си някаде другаде е проблема но незнам как върви веригата а и несъм наясно как да сваля "капачката" на волана да видя дали не са зацапани конектори или там нещо друго незнам каква е системата .... волана е с въздушна възглавница и дървен ринг...
Имам цялата ел. схема на колата - по цветове и букси. Ако си от София се обади да се видим и да ти я покажа - да си прозвъниш кабелите /щом свирката, волана и релетата са ок/
2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Според мен проблема ти е във волана. Отвори капачето с дърпане има три конусни щипки в трите му края , не се чупят лесно но все пак внимавай дърпай ги една по една. Имах подобен проблем. А схемата на клаксона е следната , плюса захранва клаксона или релето му по точно , от там отива във волана където при натискане на капачето дава на маса и затваря веригата. Това е успех! Забравих да пиша че гореспоменатото капаче на волана е на суперка 94г без ербек.
Изгнила кабелната обувка която подава маса на релето зад левият фар направо ми се взе акъпа от разглобяване и замерване ... та като разглобявах видях че aer bag-а е с извадена букса, закачих я отново но сега ми свети на таблото ... някаква идеа или още един от "бебешките" ел проблеми на алфа?
Comment