Известие

Collapse
No announcement yet.

Клаксон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Клаксон

Здравейте, постегнах алфетката останаха ми дребни неща за доизкусоряване.. но едно от нещата които най-много ме дразни е, че не и работи клаксона, неможах да намеря бушон който да отговаря на свирката. Някой да се е сблъсквал с този проблем?
    Alfa Romeo 164 2.0 TS 1996g.

Никои ли не е наясно с клаксоните във този форум бре Хайде кажете нещо!!!

Comment

мисля че е най-горе в ляво.Този бушон е за клаксона и чистачките.На мен се ебават чистачките спират ми в горно полойение и сам извадил бушона и не ми работи клаксона бе него

Comment

да ама аз чистачки имам ...

Comment

е значи не е от бушона.виж или някои кабел или самия клаксон дали ти работи не е кои знае колко сложнопусни кабел до акомулатора и виж дали ше работи с директна вразка ако работи значи проблема е по трасето някои кабел ти е прекъснат

Comment

работи си някаде другаде е проблема но незнам как върви веригата а и несъм наясно как да сваля "капачката" на волана да видя дали не са зацапани конектори или там нещо друго незнам каква е системата .... волана е с въздушна възглавница и дървен ринг...

Comment

моята е 92г и бушона е эабит на едно реле зад левия фар
              antoan

Comment

общо релетата са три поне при мен
                antoan

Comment

При мен релетата са 2 няма бушони...

Comment

Имам цялата ел. схема на колата - по цветове и букси. Ако си от София се обади да се видим и да ти я покажа - да си прозвъниш кабелите /щом свирката, волана и релетата са ок/
                    2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                    GSM: 0888 520 600

Comment

Според мен проблема ти е във волана. Отвори капачето с дърпане има три конусни щипки в трите му края , не се чупят лесно но все пак внимавай дърпай ги една по една. Имах подобен проблем. А схемата на клаксона е следната , плюса захранва клаксона или релето му по точно , от там отива във волана където при натискане на капачето дава на маса и затваря веригата. Това е успех! Забравих да пиша че гореспоменатото капаче на волана е на суперка 94г без ербек.
                      Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                      Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                      Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Изгнила кабелната обувка която подава маса на релето зад левият фар направо ми се взе акъпа от разглобяване и замерване ... та като разглобявах видях че aer bag-а е с извадена букса, закачих я отново но сега ми свети на таблото ... някаква идеа или още един от "бебешките" ел проблеми на алфа?

Comment

Working...
                        X